Het is alweer een tijdje terug dat ik voor mezelf begonnen ben, maar het bouwen van een website kwam er steeds niet van… Blijkbaar lag mijn prioriteit meer bij het behandelen van paarden dan bij het schrijven van teksten. Eind juli werd ik van mijn paard gelanceerd en brak ik mijn enkel. Verplichte rust dus en dat betekent alle tijd om hier eens energie in te steken. Het is nu zover: in samenwerking met De Online Expeditie is de website online!

Ik moet zelf nog even herstellen, maar verwacht in november weer aan het werk te (kunnen) gaan. De APK-dag van de Wironruiters heb ik helaas moeten missen, maar uiteraard zal ik mijn best doen om volgend jaar wel aanwezig te zijn. Voor alle klanten die besloten hebben om te wachten met de gebitsbehandeling tot ik weer op de been ben: onwijs bedankt voor het vertrouwen! Ik kan niet wachten om weer lekker aan de slag te gaan en hoop jullie snel te zien.

Liefs,
Kelly